CANAL9

Krimserier

Alle hverdager mellom kl. 14.00 og 17.00 vises klassiske krimserier som «Columbo» og «Jessica Fletcher» som begge er skrevet av den amerikanske manusforfatteren og produsenten Richard Levinson.

Columbo

Peter Falk spiller etterforskeren Columbo i den amerikanske tv-krimserie.  Columbo er kjent for den karakteristiske beige skrukkete frakken og sees ofte røykende på en sigar.
Serien ble vist som detektimen på NRK på 70-tallet. Richard Levinson og William Link står bak den klassiske krimserien.
Serien er lagt opp slik at seerne fra begynnelsen får se hvem som er morderen. Hver episode begynner med et nøye planlagt mord slik at Columbo må nøste seg frem til morderen på de mest finurlige måter. Karakteren opptrer på en klossete og klumsete måte slik at morderen i begynnelsen tror han har å gjøre med en dum og lettlurt etterforsker. Hver episode er avsluttende.

Columbo vises hverdager kl. 14.00


Jessica Fletcher

Angela Lansbury spiller hovedrollen som den nysgjerrige krimforfatteren Jessica Fletcher og ble belønnet med fire Golden Globe for sin innsats
i tv-serien med samme navn (originaltittel: Murder, She Wrote). Tv-serien er en prisbelønnet klassisk amerikansk krimserie fra 80-tallet, som bl.a ble belønnet med Golden Globe for beste dramaserie to år på rad.  
Tv-serien «Jessica Fletcher» er inspirert av Agatha Christies krimkarakter Miss Marple, og serien ble skapt av Peter S. Fischer, Richard Levinson og William Link.  

Jessica Fletcher vises hverdager kl. 15.20

Miralem Pjanic har egenskaper som kan bidra til å avgjøre for Roma hjemme mot Atalanta.

Les mer

Den populære actionserien om den tidligere militærpiloten Harmon Rabb og de andre advokatene i JAG – USA-marines rettsavdeling.

Les mer

Dokumentarserie som kombinerer dramatiske scener fra patruljerende politistyrker til ville biljakter.

Les mer

Film

Amerikansk dokumentar fra 2001.

søndag 4/5, 14.00 Les mer